Monday, October 8, 2012

Kontakten mellom politikere og der det skjer...


 
Sjekk Tonys innlegg:
 
 
Jeg synes Torgeir Ødegaard velger å overstyre rektor, men han burde i stedet ha kontakt med elevene, lærerne, rektorene. Jeg synes det er riktig som elevene sier; hvorfor kan ikke Ødegaard stikke innom skolene og snakke med oss, sjekke litt ut med de som må husere skolelokalene i årevis: snakke med elevene, vaktmesteren, lærerne og rektor, at Ødegaar kan lære litt om forholdene på skolen. Det er også en svært selvgod og utbredt forestilling om alle tings verdinøytralitet. Jeg synes at poenget med at det kan oppstå press om å be, er noe som er viktig å kunne snakke om, men jeg er sikker på at om den godeste Ødegaar ville treffe elevene og snakke med dem, er det en super måte å få elevene og kanskje endog rektor, ja rektor, som vel stort sett utsettes og bindes opp av rapporteringskrav oppover i systemetet, til å føle at de alle er viktige og ikke er til besvær.
ivan

2 comments:

Anonymous said...

great put up, very informative. I wonder why the opposite specialists of this sector do not
realize this. You must proceed your writing. I am sure,
you have a great readers' base already!
Also see my page :: search.mississippi.gov

gordon ivan johnsen said...

Hallo! Thanks a lot! There are many who point out these things and many are writing about New Public Management. It's probably also more about political ideology behind how Oslo controlled. but it is also about the vision of what should not be privatized and rights regardless of whether you have the money
I put at least appreciate that you read. I tried to get onto your website but could not find it, but can you give a link?
ivan