Wednesday, July 9, 2008

Bangkok en masse nytt og spennede aa se






Vi var foerste natta pa Rambruttri Village inn som ligger i Khaosan road. Det er et backpakker sted. Naa har vi flytta inn paa et hotell som ligger naemere sentrum. Swan hotel i Charoengkrung road. Det er fint her, og en masse fine butikker.


Saerlig Paragon senteret maa sees hvis man er i Bangkok. Det er kult aa vaere med Awale som svinger seg elegant rundt i byen, hopper paa busser og tog. Nesningen henger saa godt etter som han kan, og begynner faktisk aa faa en viss oversikt over hvor vi er.

Bangkok er saa mye mer enn hippiturisme og sexindustri. Men under Vietnamkirigen ble det virkelig satt fart paa sexindustrien. Da ble soldater tilbudt noen dager i Bangkok foer det bar hjem. Slik taxisjaafoeren i Chania paa Kreta fortalte om the Pearl i Hellas. Etter harde og fremmedgjoerende oppdrag i Irak og Afganistan faar unge amerikanse menn 3 dager luxus og fest paa hotellet the Pearl. mye blir fortalt i taxibaksetet full paa vei hjem.


Et annet Thailad


De har faktisk enorm kjoepekraft her naa, noe som gjoer at store sentre som Paragon er full av folk som handler, spiser fantastisk mat og som nyter livet. I dag har vi gaat i enorme bygninger som har alt av klaer og jeg er saa mett etter aa ha spist masse god mat.

Vi har kjoept en pakke av statens reisebyraaer, hvilket betyr nattog nordover til Chang Mai. Hotell der noen dager, saa tilbake hit, siden nattog til fine oeyer soer.

No comments: